Zoeken naar nu geil

Uw zoekactie voor nu geil leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

Harald 28 jaar Antwerpen - Antwerpen
Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ik ben jongeman, 1.98m, 80kg,28j slank/atletisch. Op zoek naar dominante top man die mij 18, 19 of 20 mei overdag wil gebruiken. Condoom rond je pik en al mijn gaatjes zijn van jou. Ik ben echt een sletje, word graag gebruikt. Een soort verkrachtingsspel met respect en een stopwoord ben ik zeker ook voor te vinden. Ook aan uw lul zuigen terwijl je dieper en dieper in mijn keeltje komt kan ook Ik ben hygiënisch, gespoeld en geschoren. Geil als je mij ook wil vastbinden/blinddoeken maar geen must. Ik hoor het zeer graag, ben erg geil en heb veel goesting.  

Onderdanig botje 28j, zoekt dom-top
Ochtendgeil 48 jaar West-Vlaanderen - Deerlijk
Pijpdate
M49 zoek voor nu pijpsletje die kan ontvangen en waar ik mijn´ warme zaad op gezicht en mondje kan spuiten. Cardate ok  
Geil bi 50 jaar Antwerpen - Willebroek
Mooi je Lul in aanbiending
Bi top slank blond 50j lul 16.5 zeer proper Fries gewassen op zoek naar man ik wil Rukken pijp ballen zuigen en tepels komt je wordt niet vergeten  

                   Mooi je Lul  in aanbiending
Pijpbeurt 28 jaar Limburg - Sint-Truiden
Pijpbeurt
28j man, ik sta geil en heb eens zin om een andere man te verwennen, kan je me oppikken en dan laat ik je lf wij elkaar klaarkomen id auto. Wensen zijn misschien bespreekbaar  
Koen 37 jaar Vlaams-Brabant - Keerbergen
Chatten en foto’s ruilen?
Iemand zin om nu zijn grote lul te laten zien en nog wat te chatten? Kan ook via kik of whatsapp als het leuk is… stuur me een foto en maak mijn kleine pik geil a.u.b.!  

Chatten en foto’s ruilen?
gisteren
Geil 33 jaar Limburg - Borgloon
Pijpdate voor vanavond vanacht?
Hallo ik ben 33j normaal gebouwd 16cm getrimd. Ik ben weer erg geil en zoek iemand wat me wil komen pijpen en ik eventueel jou Graag jonger dan mezelf.  
gisteren
geil 56 jaar Limburg - Heers
vanavond nog
hoi, iemand nog zin om samen wat te spelen, rukken en pijpen?  
gisteren
Geil jongen 21 jaar West-Vlaanderen - Ieper
Verkrachting
Hallo ik zou heel graag verkracht zijn, ik bedoel daarmee dat een man mij komt nemen en alles doet wat hij wilt. Niet luisteren naar mij maar gewoon gebruiken als of ik een object ben. Dit kan buiten of bij u.  
gisteren
Zaadgeil 42 jaar Oost-Vlaanderen - Lede
Vanaf 23u00
Ik zoek een lekkere lul om zalig klaar te pijpen en alles in mondje te krijgen en te slikken. Afspreken, broek open en ik begin eraan. Niet teveel gebabbel. Ook cardate mogelijk.  
Danny 36 jaar Antwerpen - Mol
Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
Beste mannen, dit is mijn eerste keer dat ik een advertentie plaats. Maar ik heb al zo lang een fantasie om samen met een andere man elkaar te verkennen... Strelen,elkaar naakt zien, voelen,likken,zuigen... Enz. Alles soft en zonder verplichtingen.ikzelf ben zeer verlegen,maar wel zeer geil en benieuwd,hoe het zou zijn met een andere man. Is er iemand die mij hierbij kan helpen? Zelf ben ik klein geschapen, ik zou mij beter voelen bij iemand die de hetzelfde grote heeft ... Oud of jong maakt niet uit. Als het maar een lief en zacht iemand is. Hygiëne heel belangrijk. Ik hoop iemand vandaag te ontmoeten... Want ben boter geil...groetjes alvast  

Kleine penis zoekt kleine penis,eerste ervaring
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10